Om

Välkommen till Kitty Karma Healing!

Närheten till djur är lika viktigt för mig som att andas syre! Djur berikar våra liv på ett så osjälviskt och kärleksfullt sätt, och de ger ovillkorligt av sin härliga healingenergi. Vilket inte bara skapar möjligheter för oss människor att komma närmare deras själ, utan även vår egen själ. De skapar möjligheter för dig att höra ditt hjärtas röst och vad det viskar till dig. När djur och människor skapar starka band till varandra, då skapas magi.

Att lyssna på sitt hjärta, sin själ, har alltid varit viktigt för mig. För livet ska ju levas av dig, och det är bara du som vet vad som är rätt för dig. I en tid, där många av oss har en vardag som snurrar snabbt, kan det många gånger vara svårt att hålla "hjärtats kurs". Tider ska passas, beslut ska tas, omgivningen tycker si eller så... Sorlet och bruset från omvärlden kan bli högt, och ingen av oss mår bra att vara i den låga energivibrationen under lång tid.

Djur har alltid hjälp mig när jag mått dåligt, känt mig stressad eller ledsen. De är fantastiska healers och har lärt mig så mycket om mig själv, livet och om energi. Många guldklimpar har det varit i min djurfamlj. Hamstrar, dansmöss, undulater, kaniner och hundar. Jag älskar dem alla, och de stöttar mig fortfarande från andra sidan. Men för mig är det är nog just katterna som lärt mig mest. Se hur en katt tar sig fram i livet - den går helt sin egen väg, på sina egna villkor, utan att bry sig om vad andra tycker eller tänker. De leker och busar spontant och glädjefullt som om ingen morgondag fanns. De kan vara skarpa, fokuserade. Smyger fram utan att någon ser eller hör dem för att plötsligt vara explosiva och ta ett kraftfullt språng. Från den 100% dynamiska och aktiva
"on-knappen" på katten kan de gå till 100% "off" och är fullständigt avkopplade och njuter av att somna i en solstrimma mitt på köksbänken. De är verkligen här och nu. Som alla djur. Men med lite "extra-allt".
Tror vi alla kan lära oss en del av katten där.

Kitty Karma Healing jobbar intuitivt med healing och energier, och vill skapa möjligheter för dig att hitta harmoni i tillvaron. Vara den lilla pusselbiten, som hjälper dig att skapa djupare band med din djurvän, och förhoppningsfullt också ditt eget hjärta. Kitty Karma Healing vill stärka dig att vara DU!

Ljus & Kärlek!
Carina Roos