Djurkommunikation

Hur ser ditt djur på sin vardag?

Vad är djurkommunikation?

Djurkommunikation är kommunikation mellan djur och människa som sker på telepatisk väg, och är egentligen inte konstigare än att lyssna på radio eller att ringa ett mobilsamtal. Du ser inte ljudvågorna men likväl så finns de där att fånga upp, bara du ställer in rätt frekvens. Frekvensen här är telepatisk och går alltid via hjärtat! Alla kan kommunicera med djur, och lever du i dag med djur så gör du det dagligen utan att tänka på det, och din pälskling läser dig som en öppen bok.
Men ibland kan en djurkommunikatör vara till stor hjälp när du vill förstå ditt djur bättre. Din vän kanske plötsligt visar starka känslor eller ändrar beteende på ett sätt du inte känner igen. Men det kan också vara ett bortsprunget djur eller ett djur som gått över på andra sidan som du vill ha kontakt med.

Tänk på vad du tänker - ditt djur läser dig

Djur är mästare på att läsa energier, vilket också ibland kan medföra att du oavsiktligt förmedlar känslor och tankar till din vän som ökar ett beteende eller en energi som inte gynnar någon av er om du själv till exempel är ur form, stressad eller inte mår bra. Ordet "inte" finns inte hos djur. Tänker du "jag önskar att du inte drog i kopplet så", vad tror du kommer att hända? Se den situation du önskar och förmedla den med kärlek. Ditt djur har verkligen inget annat än goda avsikter och kärlek att dela med sig till dig, så det är en win-win-situation som skapar en mycket högre ljusare energi runt er båda.

Hur går det till?

Som djurkommunikatör får jag till mig all information som bilder, ord och meningar, men även som dofter, smaker och känslor. Djur har precis samma känslor som vi, de kan vara ledsna, frustrerade, arga eller känna sorg. Men även känna glädje, förväntan, lycka och kärlek. Precis som vi människor är en del blyga och kanske inte alls vill prata så mycket, medan andra är mycket entusiastiska och kommunicerar non-stop. Vi är alla individer, vilket ska respekteras.
En del är riktigt filosofiska och ger insikter som är minst sagt inspirerande, och många djurs sinne för humor är verkligen oslagbart. Men det kommer också många gånger information som jag som djurkommunikatör inte alls förstår, medan djurets matte eller husse förstår direkt vad som menas.

Jag får även till mig förnimmelser av hur djuret mår rent fysiskt i sin kropp. Finns värk eller smärta någonstans i kroppen, eller kanske det rent av bara är så att djuret är kittlig eller tycker om att bli kliad på ett speciellt ställe.

Viktigt att komma i håg är att misstänker du att ditt djur är sjukt så är det ALLTID din veterinär du ska kontakta i första hand. Ett djur som har fått "prata av sig" brukar bli mer harmonisk och lugn efteråt. Att bli sedd och hörd är precis lika viktigt för oss alla. Att få hjälp av en djurkommunikatör brukar öppna upp för en djupare förståelse och stärka relationen mellan djur och människa.

Healerproffs.

Djur är inte bara mästare på att läsa energier, de är även helt fantastiska healers. De vet och känner direkt när du behöver lite extra läkande kärleksenergi. Det kan vara att du får en rejäl "pälskram" med tillhörande "pälspussar". Men det kan också ske på ett mycket lugnt och subtilt sätt som att de bara ser till att finnas nära dig för att du ska få ta del av deras givmilda trygga kärleksenergi. De fyller på din KI, din livsenergi. Många gånger kan det också ta sig uttryck i olika bus och upptåg, för att få dig att skratta och ge dig glädjen tillbaka, om de känner att du varit låg i din energi.

Det finns många studier som visar på de positiva effekterna av att vi har djur i våra liv. Ett exempel är vårddjur då de kan göra mirakel med både vår psykiska och fysiska hälsa. Närvaron av djur, och våra band till dem, frigör oxytocin hos oss. Det innebär att vi blir lugnare, upplever stress- och ångestreducering, och det sänker vårt blodtryck. Det ökar också på vår sociala förmåga och höjer vår smärttröskel. Men det fantastiska är att när vi umgås med djur så stimulerar vi inte bara vår egen läkningsprocess, utan även djurets.

Utstickare

Men det finns en utstickare bland djuren när det gäller healing - katten. Varför? Jo, en katt kan spinna. Denna hypnotiska mystiska vaggsång vibrerar på en frekvens av 25-150 Hz, vilket är samma frekvens man använder sig av i ljudbehandligar för att läka ben. Frekvensen ökar bens densitet och påskyndar alltså läkning, men inte bara av ben, utan även slitna muskler och senor, och kan även hjälpa till att motverka inflammationer i dessa. Det finns också studier som visar att kattägare löper 40% lägre risk att drabbas av hjärtsjukdomar som man tror hör samman med spinnandet som sänker stressnivåer och sänker blodtrycket.Här kan du ladda ner fri läkande healing!

Boka djurkommunikation

Här kan du boka din konsultation.